GAMBAR ARTIS MALAYSIA WANITA DI PARTI LIAR TERSEBAR 

12 GAMBAR ARTIS MALAYSIA BERSERONOK DI PARTI LIAR BERSAMA DADAH DAN LUCAH

AMARAN : gambar dan artikel ini bukan berniat mengaibkan mana-mana pihak dan kami tidak menyebut mana-mana nama artis untuk dikaitkan dengan gambar ini. gambar telah disensorkan dibeberapa bahagian yang “dasyat” bagi memelihara maruah artis berkenaan.
Gambar ini telah dikirimkan kepada blog myartis dan tiada sebarang klu dan gambaran siapa individu didalam gambar berkenaan. berikut adalah email original dari pengirim.
Hi, attached adalah gambar **** ***** menghisap ganja ( boleh nampak itu bukanlah rokok, cara ianya balut adalah berlainan) dan juga **** ***** dalam party sex. Berserta juga gambar scandalnya di luar negara menghadiri tiger show.

nasihat kami ikhlas untuk artis-artis dan saudara seislam kami dimalaysia ini agar sama-samalah kita menjaga peribadi dan ahlak kita agar ia mampu menjadi contoh yang baik untuk generasi akan datang. ingatlah bahawa ajalitu boleh datang bila-bila masa sahaja.

(BAWAH) GAMBAR YANG DIDAKWA MENGHADIRI 
TIGER SHOW DI LUAR NEGARA
6 Responses to "GAMBAR ARTIS MALAYSIA WANITA DI PARTI LIAR TERSEBAR"

N@SIQUE said...

apa la nk jadi ngan artis-artis nie kan

Anonymous said...

Dunia akhir zaman

mum of 7 said...

...uncivilized...

mum of 7 said...

artis zaman sekarang tak bertamadun!!!!

mum of 7 said...

uncivilized!!!

Anonymous said...

akma sahib atau akma hisyam. gampang dia ni, asyik nak usik laki orang jer.kerja tak nak, nak kopek duit laki orang jer.