facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

MENGERIKAN !!! JOM TENGOK APA YANG DOKTOR INI JUMPA DALAM TELINGA KANAK-KANAK 12 TAHUN ITU !!


#Gujurat, India - Doktor di India telah menemui satu sarang semut yang besar di dalam telinga seorang kanak-kanak perempuan 12 tahun

#Shreya Darji, dari Deesa, Gujurat, memberitahu doktor bahawa semut mula merayap masuk ke dalam telinganya pada Ogos tahun lepas. Sejak dari itu lebih kurang 10 ekor semut hidup keluar dari telinganya setiap hari.

#Memetik laporan Metro.co.uk, setakat ini doktor telah mengeluarkan lebih dari 1,000 ekor semut dari telinga Shreya.

"Kami telah membuat pelbagai imbasan pada kanak-kanak tersebut termasuklah imbasan MRI dan CT tapi semuanya nampak normal", kata Dr. Jawahar Talsania, pakar bedah telinga hidung dan tekak.

"Kami tidak menemukan sebarang keganjilan di telinganya. Dia tidak merasa apa-apa kesakitan - biarpun semut-semut itu menggigitnya - dan tiada kerosakan ditemui di drum telinganya.

#"Keluarganya (Shreya) hidup dalam keadaan normal dan mereka berada dalam persekitaran yang sihat jadi kami tidak boleh salahkan keadaan hidup mereka. Kami tidak pernah melihat perkara seumpama ini dalam sejarah perubatan", kata Dr Jawahar.

Dr. Jawahar, 58, sudah cuba untuk membuang kesemua semut-semut itu namun mereka terus membiak.

Ayah Shreya, Sanjay, berkata dia risau sekiranya keadaan anaknya menjadi semakin buruk.

"Saya sudah cuba apa yang termampu. Saya sudah membawa dia ke doktor yang terbaik tapi mereka masih belum mampu menyelesaikan masalah itu", kata Sanjay.


loading...
MENGERIKAN !!! JOM TENGOK APA YANG DOKTOR INI JUMPA DALAM TELINGA KANAK-KANAK 12 TAHUN ITU !! MENGERIKAN !!! JOM TENGOK APA YANG DOKTOR INI JUMPA DALAM TELINGA KANAK-KANAK 12 TAHUN ITU !! Reviewed by Unknown on 3:22 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.