facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

ANDA PASTI TERKEJUT DENGAN LELAKI INDIA YANG NEKAD BERKAHWIN DENGAN ANJING BETINA..LIHAT APA YANG BERLAKU 9 BULAN KEMUDIAN AMAT MENGEJUTKAN..!!!!!SEBUAH Kuil di Selatan Tamil Nadu, INDIA menyaksikan perkahwinan seorang lelaki dengan seek0r anjing.

Pengantin lelaki berkenaan merupakan se0rang petani berbangsa India berusia 33 tahun bernama Selvakumar, yang telah berkahwin dengan seek0r anjing betina yang bernama Selvi.

Dia berkahwin dengan anjing betina itu k0n0nnya untuk melepaskan diri dari sumpahan akibat kekejamannya membaling dua ek0r anjing sehinggah mati dan menggantungnya pada p0k0k 15 tahun yang lalu.

Dia percaya bahawa dia terkena sumpahan kerana hidup menderita sejak menganiaya anjing-anjing itu. katanya kepada Times Hindustan.

"Sejak kejadian itu, kaki dan tangan saya menjadi lumpuh, saya kehilangan pendengaran pada sebelah telinga, dan percakapan saya menjadi tidak jelas," katanya.

(FOTO) Selvakumar duduk di sebelah pengantin perempuan yang memakai sari jinggah dan kelungan bunga.

Dia cuba mendapatkan rawatan di hospital, tetapi d0kt0r tidak dapat membantunya menyebabkan Selvakumar mendapatkan rawatan tradisional daripada ahli astrologi yang memberitahunya bahawa dia telah dikutuk oleh roh-roh anjing yang telah dibunuh.

Tukang ramal itu memberi amaran bahawa sumpahan itu akan berakhir hanya jika dia berkahwin dengan anjing betina dan hidup bersama-sama dengannya.

Ahli-ahli keluarga mencari "Pengantin" perempuan yang sesuai, kemudian memandikannya dan memakaikan pakaian untuk mejlis perkahwinan.

"Pengantin perempuan itu dibawa ke kuil 0leh wanita-wanita kampung dan seorang sami menjalankan upacara tersebut.

Selepas upacara itu, pengantin lelaki dan keluarganya kemudian meraikan dengan perayaan, manakala anjing itu diberi makan roti.

Selvi dilap0rkan cuba untuk melarikan diri kerana kehadiran orang ramai besar tetapi dia telah dijumpai semula dan kembali kepada "Suami" nya.

"Anjing ini hanya untuk meleraikan sumpahan yang terkena dan selepas itu, dia merancang untuk mencari isteri sebenar,"kata kawan kepada pengantin lelaki tersebut.

Kepercayaan karut 0rang di kawasan luar bandar India iaitu dengan menganjurkan majlis perkahwinan dengan anjing dan juga haiwan lain dipercayai b0leh meleraikan sumpahan tertentu.
loading...
ANDA PASTI TERKEJUT DENGAN LELAKI INDIA YANG NEKAD BERKAHWIN DENGAN ANJING BETINA..LIHAT APA YANG BERLAKU 9 BULAN KEMUDIAN AMAT MENGEJUTKAN..!!!!! ANDA PASTI TERKEJUT DENGAN LELAKI INDIA YANG NEKAD BERKAHWIN DENGAN ANJING BETINA..LIHAT APA YANG BERLAKU 9 BULAN KEMUDIAN AMAT MENGEJUTKAN..!!!!! Reviewed by Unknown on 10:31 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.