facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

MESTI BACA!!.. Isteri berhijab ini diceraikan suami pada Malam Pertama
Tidak sempat dua hari bergelar suami isteri, seorang suami di Riyadh, Arab Saudi menceraikan isterinya pada malam pertama perkahwinan mereka. Perkara ini tercetus kerana si suami menerima gambar intim isterinya bersama bekas kekasihnya.

Pengantin lelaki tersebut terlebih dahulu menerima bunga bersama-sama satu sampul dengan nota yang menyuruhnya agar melihat gambar di dalam sampul itu.

Seorang pendakwah yang bernama Sheikh Ghazi bin Abdul Aziz al-Shammari, oleh sebab terlalu terkejut dan tidak dapat menerima nafsu amarahnya, lelaki tersebut bertindak nekad menceraikan isterinya pada malam itu juga.

Menurut sumber, si isteri tersebut sebelum itu dihubungi bekas kekasihnya empat hari menjelang hari perkahwinannya.

Bekas kekasih wanita itu memaksa mereka bertemu malah mengancam mendedahkan hubungan mereka kepada bakal suaminya jika dia enggan berbuat demikian. Walaubagaimana pun, wanita tersebut memberitahu bekas kekasih agar melupakan kisah silam mereka dan dia ingin memulakan hidup baru dengan bakal suaminya.

Di penghujungnya, bekas kekasihnya itu bertindak berani dengan menghantar gambar intim mereka ketika bercinta dahulu kepada pengantin lelaki.

loading...
MESTI BACA!!.. Isteri berhijab ini diceraikan suami pada Malam Pertama MESTI BACA!!.. Isteri berhijab ini diceraikan suami pada Malam Pertama Reviewed by Unknown on 7:20 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.