facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Kekejaman Manusia Yang Pasti Buatkan Anda Menangis Bila Melihat Gambar IniPemburuan tahunan anjing laut di Kanada untuk perdagangan, terutamanya yang berlaku pada bulan Mac dan April, dengan ribuan anjing laut muda mati kerana kulit mereka.

Kuota tahunan untuk memburu yang meningkat pada tahun-tahun kebelakangan ini, walaupun pasaran untuk kulit jatuh berikutan larangan ke atas kulit.

Ajing laut kebanyakannya dibunuh untuk kulit mereka, dan ada juga yang di jual untuk digunakan untuk membuat 'minyak anjing laut' dan dijual sebagai makanan tambahan kesihatan, dan tenaga batin, yang merupakan ramuan popular di afrodisia di beberapa pasaran Asia.

Untuk mengelakkan kerosakan kepada kulit anjing laut, majoriti mereka dibunuh dengan  alat memburu yang mempunyai kepala tukul yang digunakan untuk menghancurkan tengkorak dan cangkuk yang digunakan untuk mengheret bangkai.


loading...
Kekejaman Manusia Yang Pasti Buatkan Anda Menangis Bila Melihat Gambar Ini Kekejaman Manusia Yang Pasti Buatkan Anda Menangis Bila Melihat Gambar Ini Reviewed by Unknown on 5:18 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.