facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

KINI VIRAL : Sayu : Happy Anniversery sayang .. Abang akan terus kan niat kita ke Lombok walau bertemankan tudung sayang (8Gambar)

Sayu : Happy Anniversery sayang .. Abang akan terus kan niat kita ke Lombok walau bertemankan tudung sayang (8Gambar)

Bagi menyambut ulang tahun pertama perkahwinan mereka berdua berbagai persiapan telah diatur antara nya mereka akan ke Lombok Indonesia meraikan hari bahagia itu, mereka telah membuat tabung simpanan khas untuk merialisasi hasrat mereka itu.
Sebagai manusia yang lemah, kita hanya mampu merancang namun Allah jua lah yang menentukan segalanya. Hasrat pasangan ini untuk bercuti dan meraikan hari ulang tahun perkahwinan yang pertama di Lombok pada bulan lalu tidak kesampaian apabila isteri meninggal dunia.

Berbekalkan semangat arwah isteri tercinta, lelaki ini tetap meneruskan percutiannya ke Lombok seperti yang dirancang oleh mereka berdua beberapa bulan yang lalu. Lebih mengharukan, lelaki ini membawa bersama tudung isterinya.
Apa yang dilakukan Nadzhir mengundang pilu para pelayar media sosial dan juga rakan-rakan nya semoga Nadzhir tabah menempuhi hari-hari mendatang tanpa isteri tercinta. Al fatihah 
loading...
KINI VIRAL : Sayu : Happy Anniversery sayang .. Abang akan terus kan niat kita ke Lombok walau bertemankan tudung sayang (8Gambar) KINI VIRAL : Sayu : Happy Anniversery sayang .. Abang akan terus kan niat kita ke Lombok walau bertemankan tudung sayang (8Gambar) Reviewed by Unknown on 9:09 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.