facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Tgh Interview Kerja. Majikan Terus Bukak FB Aku Dan TERKEJUT Bila Dia Kata……..


Tgh Interview Kerja. Majikan Terus Bukak FB Aku Dan TERKEJUT Bila Dia Kata…….. | Di era digital pada masa kini, sudah pasti ramai di antara kita yang menggunakan media sosial untuk berkongsi cerita, atau pun mencari maklumat terkini, juga mengenai isu semasa. Ianya tampak agak positif, jika kita menggunakan media sosial dengan cara yang baik.
Namun begitu, ada juga yang menggunakan media sosial sebagai salah satu cara untuk mempromosikan perniagaan atau servis yang digunakan, dan yang lebih berani, akan melontarkan apa sahaja kata-kata, atau membuat komen mengenai sesuatu perkara secara terbuka.
Tetapi, apa pula kaitannya media sosial, khususnya Facebook dengan bakal majikan anda. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, mari kita baca perkongsian dari saudara Irwan Dahnil ini, mengenai situasi yang dihadapinya sewaktu sesi temuduga. Mungkin perkara sebegini, boleh juga berlaku pada anda kelak.


loading...
Tgh Interview Kerja. Majikan Terus Bukak FB Aku Dan TERKEJUT Bila Dia Kata…….. Tgh Interview Kerja. Majikan Terus Bukak FB Aku Dan TERKEJUT Bila Dia Kata…….. Reviewed by Unknown on 10:12 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.