facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

“Mak, Kalau Lelaki Telan Air M@n! Boleh Hamil Tak?” Pertanyaan PELIK Anak BONGKAR Perlakuan Terkutuk Jiran !!!

“Mak, Kalau Lelaki Telan Air Mani Boleh Hamil Tak?” Pertanyaan PELIK Anak BONGKAR Perlakuan Terkutuk Jiran !!! | Kerana takut hamil, seorang kanak kanak berusia 10 tahun dikenali sebagai “Raja” tidak dapat menahan rasa kesal apabila dia mendakwa telah di liwat oleh seorang remaja lelaki 18 di tandas masjid baru baru ini.

Ibu mangsa yang terkejut mendengar pengakuan anak nya itu memberitahu, pada awalnya anak lelakinya itu bertanyakan adakah seorang lelaki boleh hamil selepas menelan sperma.
Selepas beliau memujuk anak lelakinya untuk berterus terang, beliau kemudian membuat satu laporan polis. Ekoran kejadian tersebut, suspek yang berstatus seorang pelajar telah ditahan semalam.
Menurut keterangan mangsa, ia telah dipaksa suspek untuk melakukan oral seks terlebih dahulu, sebelum memaksanya untuk melakukan hubungan intim (sodomi).
Berjaya melampiaskan nafsunya di dalam tandas masjid, suspek juga turut mengugut mangsa akan dipukul jika rahsia mereka dibocorkan kepada orang lain.
Bagaimanapun hubungan luar tabie itu terbongkar selepas mangsa mengadukan kejadian kepada ibunya selepas dua hari.Pihak polis yang membuat tangkapan, remaja berwajah sedih itu hanya mampu pasrah dan mengakui telah mencabul anak jirannya itu sendiri.
Sumber:-Eberita
loading...
“Mak, Kalau Lelaki Telan Air M@n! Boleh Hamil Tak?” Pertanyaan PELIK Anak BONGKAR Perlakuan Terkutuk Jiran !!! “Mak, Kalau Lelaki Telan Air M@n! Boleh Hamil Tak?” Pertanyaan PELIK Anak BONGKAR Perlakuan Terkutuk Jiran !!! Reviewed by Unknown on 4:17 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.