facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Video VIRAL Pemuda Bergaduh Dengan Seorang Pakcik Dalam Masjid. Inilah Punca SEBENAR !!!

Video VIRAL Pemuda Bergaduh Dengan Seorang Pakcik Dalam Masjid. Inilah Punca SEBENAR !!! | Sebuah video tular dilaman media sosial sejak semalam dimana seorang remaja lelaki dan seorang imam berjubah putih bergaduh di dalam masjid.

Tidak diketahu tempat kejadian,namun video berkenan telah menimbulkan kemarahan natizen,selain dari bergaduh,remaja berbaju mereh berkenan juga turut menuturkan kata kata kesat di dalam masjid.
Dalam video berkenan tidak diketahui punca tercetusnya pergaduhan hingga ramai pihak mengkritik dan melebelkan kejadian itu sebagi “kurang ajar” dikarenakan pergaduha di dalm masjid.
Bagaimanapun Muhd Hafizuddin abang remaja dalam video berkenan meminta maaf kepada ramai,kerana ulah adiknya yang masih berusia 17 tahun itu.
Katanya adiknya itu mengamuk disebabkan lelaki berjubah berkenan telah mengata tentang ibubapa dan menabur fitnah terhadap remaja berkenan.
“Takkanlah budak 17 tahun nak cari pasal dengan orang tua,memang sebagai orang muda kita harus menghormati orang yang lebih tua,tapi kadang kadang kesabaran manusia ada batasnya,dan saya sebagai abangpun memarahinya karena dia tak dapat mengawal dirinya di dalam masjid,untuk itu saya tebalkan muka memohon maaf kepada semua”.katanya.
Selain itu Muhd Hafizuddin juga mengatakan bahwa kes pergaduhan itu telahpun selesai dengan cara baik semalam dan masing masing sudah saling memaafkan, kejadian ini berlaku akibat dari salah paham  cerita yang di tokoh tambah,katanya.
loading...
Video VIRAL Pemuda Bergaduh Dengan Seorang Pakcik Dalam Masjid. Inilah Punca SEBENAR !!! Video VIRAL Pemuda Bergaduh Dengan Seorang Pakcik Dalam Masjid. Inilah Punca SEBENAR !!! Reviewed by Unknown on 3:18 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.