facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

KEJAM !!! Murid Sekolah Diculik dan Diugut Semasa Pulang Dari Sekolah Seorang Diri.. Alhamdulillah Dikembalikan, Tetapi Ada Anggota Badannya Yang.....MENGERIKAN BETUL !!!

AWAS DAN SILA AMBIL PERHATIAN !! Sila ambil perhatian wahai para ibu bapa.. jangan biarkan anak anda berjalan sendirian.. kanak-kanak ini diculik dan dikembalikan kepada ibu bapanya..tetapi ada anggota badan anak mereka yang hilang..

SEBARKAN DAN SHAREKAN UNTUK KESELAMATAN ANAK-ANAK KITA BERSAMA"WASPADA.. WASPADA.. WASPADA!! PESANAN BUAT PARA IBU BAPA !Share dari group sebelah: Innalillahi wainnaillahi rojiun.. sebentar tadi penduduk di Indonesia digemparkan, seorang murid kelas 4 sd di culik di jalan banteng pasar kranji.. setelah 5 hari baru pulang.. penculik diberi wang tebusan sebanyak 5 juta rupiah, namun, setelah diperiksa ternyata ginjalnya telah di ambil.. dan hari ini terdapat 1 lagi kes murid yang diculik di pom bensin kmpg 2. Sampai sekarang nasib kanak-kanak itu tidak dapat diketahui, mohon hati2 menjaga anak2 kita ya.


loading...
KEJAM !!! Murid Sekolah Diculik dan Diugut Semasa Pulang Dari Sekolah Seorang Diri.. Alhamdulillah Dikembalikan, Tetapi Ada Anggota Badannya Yang.....MENGERIKAN BETUL !!! KEJAM !!! Murid Sekolah Diculik dan Diugut Semasa Pulang Dari Sekolah Seorang Diri.. Alhamdulillah Dikembalikan, Tetapi Ada Anggota Badannya Yang.....MENGERIKAN BETUL !!! Reviewed by Unknown on 9:34 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.