facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Masih Ingat Lagi Dengan Banglo Mewah Milik Mawi Dan Ekin Dulu…??? Gambar Yang No.3 Tu.... Pasti Buat Korang Tergamam...




Masih Ingat Lagi Dengan Banglo Mewah Milik Mawi Dan Ekin Dulu…??? Lihat Foto Terbaru Keadaan Banglo Mewah Ini Pasti Mengejutkan…!!!
Rumah penyanyi Mawi atau nama sebenarnya Asmawi Ani sekali lagi dipecah masuk selepas se0rang lelaki yang bekerja sebagai buruh mendakwa ternampak bayangan sepasang 0rang bunian di kediaman mewah penyanyi itu di Bangi, semalam.
Bercakap kepada Harian Metr0, Mawi menjelaskan, “kami sekeluarga trauma dengan kejadian itu dan terkejut apabila lelaki berkenaan memberitahu terpaksa memecahkan rumah ini selepas ternampak sepasang 0rang bunian.
“Saya tidak tahu dakwaannya benar ataupun tidak dan berserah sepenuhnya kepada Allah,” kata penyanyi kelahiran pr0gram realiti Akademi Fantasia 3 itu.
Ketika kejadian, Mawi tiada di rumah kerana ke Sarawak manakala isterinya, N0ra Asyikin Rahmat atau Ekin ke ibu k0ta atas urusan kerja.
Kejadian malang itu diceritakan kepadanya 0leh nenek, ibu mentua dan adik iparnya yang melalui detik-detik cemas itu selain anaknya, Cahaya Malaika turut berada di rumah ketika kejadian itu berlaku.
Dikatakan sebelum kejadian, buruh berusia 40-an itu sedang bekerja di tapak pembinaan berhampiran dan berhenti seketika untuk menjamah makanan.



Ini merupakan kejadian kedua kediaman penyanyi itu dipecah masuk. Kali pertama, sekitar Mac tahun lalu rumahnya telah dimasuki per0mpak dan kerugian hampir RM10,000.
Bagaimanapun, Mawi dan seluruh ahli keluarganya selamat dari sebarang kecederaan daripada insiden terbabit
loading...
Masih Ingat Lagi Dengan Banglo Mewah Milik Mawi Dan Ekin Dulu…??? Gambar Yang No.3 Tu.... Pasti Buat Korang Tergamam... Masih Ingat Lagi Dengan Banglo Mewah Milik Mawi Dan Ekin Dulu…??? Gambar Yang No.3 Tu.... Pasti Buat Korang Tergamam... Reviewed by Unknown on 9:19 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.