facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

PERGHHH !!! (12 GAMBAR) Terkini Anak Ziela Jalil Yang Tidak Pernah Dilihat Di Media S0sial...Gambar ke 3 Pasti Buat Korang Tergamam Melihatnya...


Ziela Jalil atau nama sebenarnya N0rzilah Abdul Jalil memang tidak asing lagi dalam industri hiburan kita. Malah, penglibatan Ziela sebagai se0rang anak seni sudah bertahun lamanya. 

Disamping berlak0n Ziela turut menguruskan pr0duksi miliknya Pena Creative Pictures Sdn. Bhd. Biarpun Ziela bergelar ibu tunggal ketika usia anak masih remaja, namun itu tidak mematahkan semangatnya untuk meneruskan 0nak duri dalam kehidupan.

Ziela yang mempunyai tiga 0rang anak termasuk se0rang anak angkat kini sudah besar panjang. Anak sulung Ziela dikenali sebagai Puteri Julia Nabilah berusia 22 tahun yang kini belajar dalam bidang pend0kt0ran. 

Manakala anak kedua beliau pula dikenali sebagai Megat Jufri Nasrullah berusia 20 tahun dan anak angkat Ziela adalah Ibrahim Junid kini berusia 3 tahun. J0m lihat gambar terkini keluarga bahagia Ziela. 
Sumber asal: sensasi.0rg
loading...
PERGHHH !!! (12 GAMBAR) Terkini Anak Ziela Jalil Yang Tidak Pernah Dilihat Di Media S0sial...Gambar ke 3 Pasti Buat Korang Tergamam Melihatnya... PERGHHH !!! (12 GAMBAR) Terkini Anak Ziela Jalil Yang Tidak Pernah Dilihat Di Media S0sial...Gambar ke 3 Pasti Buat Korang Tergamam Melihatnya... Reviewed by Unknown on 8:17 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.