facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Sungguh Menyayat Hati : Jurugambar Ini Merakamkan Saat-Saat Kematian Seorang Anggota Bomba Yang Terlibat Dalam Operasi Pembersihan Tumpahan Minyak..(17 GAMBAR)


SUNGGUH MENYAYAT HATI JURUGAMBAR INI MERAKAMKAN SAATSAAT KEMATIAN SEORANG ANGGOTA BOMBA...SAYUNYAAA...

Sungguh Menyayat Hati : Jurugambar Ini Merakamkan Saat-Saat Kematian Seorang Anggota Bomba Yang Terlibat Dalam Operasi Pembersihan Tumpahan Minyak..(17 GAMBAR)Kerana mempunyai sifat ingin tahu, seorang jurugambar bebas mengambil gambar kerja-kerja pembersihan tumpahan minyak di laut oleh dua orang ahli bomba Dalian iaitu Zhang Liang dan XiaoXiong. 

Namun pengalaman itu menjadi suatu pengalaman yang tidak dapat dilupakan olehnya apabila gambar-gambar yang diambil olehnya merupakan detik-detik kematian salah seorang daripada bomba tersebut.
Jiang He memberitahu dia tidak menyangka salah seorang daripada mereka akan terkorban. Jiang He mengambil gambar detik-detik Zhang Liang terkorban semasa menjalankan kerja-kerja pembersihan tumpahan minyak di lautan.
loading...
Sungguh Menyayat Hati : Jurugambar Ini Merakamkan Saat-Saat Kematian Seorang Anggota Bomba Yang Terlibat Dalam Operasi Pembersihan Tumpahan Minyak..(17 GAMBAR) Sungguh Menyayat Hati : Jurugambar Ini Merakamkan Saat-Saat Kematian Seorang Anggota Bomba Yang Terlibat Dalam Operasi Pembersihan Tumpahan Minyak..(17 GAMBAR) Reviewed by Unknown on 3:01 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.