facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

BENCI Aku. Tp Selepas Suami Meninggal Dunia, Apa Yg Mertua Buat Amat MENGEJUTKAN !!!

BENCI Aku. Tp Selepas Suami Meninggal Dunia, Apa Yg Mertua Buat Amat MENGEJUTKAN !!! | Nama aku Nadia. Seringkali saya baca kisah dalam mana-mana tulisan mengatakan bahawa sudah ketentuan Allah kita berkahwin dengan si polan dalam banyak kes samada kes berkenan dengan suami orang atau kes menerima calon suami walaupun dah tau perangai buruk calon suami sebelum berkahwin.Allah berpesan pada kita, “Allah tidak akan mengubah nasib seseorang itu melainkan dia sendiri yang mengubahnya”.. kita buat² tak faham.. Allah bagi panduan kalau nak pilih pasangan kena yang begini.. dan kena yang begitu.. Utamakan 4 kreteria yada yada!.. 

Kalau dah semua itu ketentuanNya, tak payah lah panduan sebegitu ditulis dalam Kitab.. Saya percaya, pasangan kita, ijab dan qabul kita, semua dengan KEHENDAK kita.. namun tetap dengan KEIZINAN dari NYA!

Saya kongsi dengan pembaca bagaimana saya menolak dan menerima lelaki² yang pernah hadir dalam hidup saya..
loading...
BENCI Aku. Tp Selepas Suami Meninggal Dunia, Apa Yg Mertua Buat Amat MENGEJUTKAN !!! BENCI Aku. Tp Selepas Suami Meninggal Dunia, Apa Yg Mertua Buat Amat MENGEJUTKAN !!! Reviewed by Unknown on 1:52 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.