facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

DOA UNTUK PENAWAR SIHIR DARI JARAK JAUH KEPADA AHLI KELUARGA YANG DISIHIRKAN [ AL FADHIL USTAZ SHARHAN SHAFIE. ]DOA UNTUK PENAWAR SIHIR DARI JARAK JAUH KEPADA AHLI KELUARGA YANG DISIHIRKAN [ AL FADHIL USTAZ SHARHAN SHAFIE. ]


[#]Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..
.
.
[#]Segala puji bagi Allah, Rabb sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.
.
.
[#]Sahabat yang di rahmati Allah,
.
.
[#]Doa ini dibaca kepada ahli keluarga yang berada jauh yang dikhuatiri terkena sihir. Boleh menawarkan sihir yang terkena padanya. Baca selepas solat.
.
.
[#]Dimulakan bacaan sebaiknya dengan Al-Fatihah, Ayatul Kursi dan surah-surah berikut dibawah.
.
.

.
.
[#]Maksudnya:
.
.
"Dan Kami tujukan perbicaraan kepada apa yang mereka telah kerjakan dari jenis amal (yang mereka pandang baik), lalu Kami jadikan dia terbuang sebagai debu yang berterbangan."
.
.

.
.
[#]Maksudnya:
.
.
"Wahai umat manusia! Sesungguhnya telah datang kepada kamu Al-Quran yang menjadi nasihat pengajaran dari Tuhan kamu dan yang menjadi penawar bagi penyakit-penyakit batin yang ada di dalam dada kamu dan juga menjadi hidayat petunjuk untuk keselamatan, serta membawa rahmat bagi orang-orang yang beriman."
.
.
[#]Sekian yang dapat dikongsikan.. Dipersilakan share
.
.
Sumber : AL FADHIL USTAZ SHARHAN SHAFIE.
loading...
DOA UNTUK PENAWAR SIHIR DARI JARAK JAUH KEPADA AHLI KELUARGA YANG DISIHIRKAN [ AL FADHIL USTAZ SHARHAN SHAFIE. ] DOA UNTUK PENAWAR SIHIR DARI JARAK JAUH KEPADA AHLI KELUARGA YANG DISIHIRKAN [ AL FADHIL USTAZ SHARHAN SHAFIE. ] Reviewed by Unknown on 11:02 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.