facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Calon Isteri Hantaran RM500. Inilah Biodata Pensyarah Dr Ariff Yg MENGEJUTKAN Ramai !!!

Calon Isteri Hantaran RM500. Inilah Biodata Pensyarah Dr Ariff Yg MENGEJUTKAN Ramai !!! | “Saya cuma mampu sediakan yang terbaik untuk kehidupan selepas perkahwin an termasuk rumah, kenderaan dan simpanan untuk bakal isteri dan anak, malah jika sesiapa yang sudi penuhi syarat ini, saya sudi mengambilnya sebagai isteri,” kata Dr Mohd Ariff Ahmad Nazri.

Tindakan pensyarah berusia 32 tahun itu mendapat perhatian pengguna laman sosial apabila status yang dimuat naik di Facebook jam 4.11 petang kelmarin dikongsi 900 pengguna dan mendapat 1,500 likes setakat jam 5 petang semalam sehingga tular di aplikasi sosial lain termasuk Twitter.
Mengulas lanjut mengenai tindakannya itu, anak jati Gelang Patah yang berkhidmat di Fakulti Kejuruteraan Awam dan Alam Sekitar Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) itu berkata, hatinya terbuka menulis status berkenaan kerana mahu menamatkan zaman bujang secepat mungkin.Sumber : Eberita.
loading...
Calon Isteri Hantaran RM500. Inilah Biodata Pensyarah Dr Ariff Yg MENGEJUTKAN Ramai !!! Calon Isteri Hantaran RM500. Inilah Biodata Pensyarah Dr Ariff Yg MENGEJUTKAN Ramai !!! Reviewed by Unknown on 3:21 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.