facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Jom sama-sama Amalkan Doa Ini Supaya Kita Semua Mendapat Rezeki Dari Segala Sudut


[!!]Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh..

[!!]Segala puji bagi Allah, Rabb sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad SAW keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.

[!!]Sahabat yang di rahmati Allah,

[!!]Jom sama2 Aamiinkan doa Ini supaya kita semua mendapat rezeki dari segala sudut

Allahumma Shalli ala
sayyidina muhammadin adada
anwa' ir- rizqi wal futuhat . Ya basithal ladzi yabsuthur -rizqa
limay yasya 'u bighairi hisab ,ubsuth ' alayya rizqan katsiram min kulli jihatim min khaza ini ini rizqika bighairi minnatim ma makhluqim bifadhilika wakaramika wa ala alihi washahbihi wasallam.

" Ya Allah limpahkan rahmat atas junjungan kami NabiMuhammad segsls macam rezeki . Wahai Zat yang meluaskan rezeki kepada orang yang dihendaki tanpa hisab. Luaskan dan banyaklah rezeki-MU tanpa pemberian dari makhluk , berkat kemurahanMU juga, dan limpahkanlah pula rahmat dan salam atas keluarga dan para sahabat beliau. "

[!!]Aamiin Allahumma Aamiin..

[!!]Semoga doa-doa yang kita panjatkan akan semakin meningkatkan iman dan menguatkan langkah perjalanan hidup kita. Insya Allah

[!!]Saya amat berharap kepada pembaca untuk share doa ini supaya kita sama-sama dapat manfaatnya..
loading...
Jom sama-sama Amalkan Doa Ini Supaya Kita Semua Mendapat Rezeki Dari Segala Sudut Jom sama-sama Amalkan Doa Ini Supaya Kita Semua Mendapat Rezeki Dari Segala Sudut Reviewed by Unknown on 11:06 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.